Denizli’nin Çivril Belediyesi, yaşayan çocukların ve gençlerin spor yapmasına imkan sağlamak amacıyla Kızılcasöğüt ve Aşağı Mahallede bulunan iki ortaokulun bahçesine halı saha kazandırdı.
Gençlerin zamanlarını verimli değerlendirmeleri ve sporla iç içe bir hayat sürmeleri için çalışmalarını sürdüren Çivril Belediyesi, Kızılcasöğüt Ortaokulu ve Nevişet Kameroğlu Ortaokulu bahçelerinde yapımını tamamladığı halı sahaları öğrencilerin ve mahalle sakinlerinin hizmetine sundu.
"Çocuklarımız hem eğitimlerine devam edecek hem de spor yapma imkanına sahip olacak"
Çocukların ve gençlerin modern, güvenli ve sağlıklı ortamlarda spor yapmalarını önemsediklerini belirten Çivril Belediye Başkanı Semih Dere, "Göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızın ve gençlerimizin daha donanımlı yetişmeleri, nitelikli eğitim almaları ve sağlıklı bireyler olarak büyümeleri için önemli adımlar atıyoruz. Bu adımların sayısını artırmaya da gayret gösteriyoruz. Kızılcasöğüt ve Aşağı Mahallemize kazandırdığımız halı sahalarımız, bu çalışmalarımızın sadece bir örneği. Çivrilli çocuklarımızın ve gençlerimizin okullarında ya da mahallelerinde modern, güvenli ve konforlu alanlarda spor yapabilmeleri için iki halı sahayı ilçemize kazandırdık. Halı sahalarımızın okul bahçesinde yapılmış olması da ayrı bir önem taşıyor. Çocuklarımız hem eğitimlerine devam edecek hem de spor yapma imkanına sahip olacak. Halı sahalarımızın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.