Burdur’un Altınyayla ilçesinden olan ve Aydın İl Müftülüğü’nde görev yaptığı öğrenilen 55 yaşındaki Selim Acar’dan acı haber geldi.
Edinilen bilgilere göre kaza, geçtiğimiz günlerde Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana geldi. Efeler Bulvarı ile Sanayi Alt Cadde Kavşağı’nda seyir halinde olan Selim Acar’ın kullandığı motosiklet ile resmi polis aracı çarpıştı.
Kazada ağır yaralanan Acar, sağlık ekiplerince Aydın Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. Yaklaşık 5 gün boyunca yaşam mücadelesi veren Selim Acar, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Selim Acar için Nazilli Koca Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Acar’ın cenazesi, kılınan namazın ardından dualarla Nazilli Arslanlı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Acar’ın vefatı, ailesi, yakınları ve sevenlerini yasa boğdu.




