Burdur Belediyesi tarafından yaz akşamlarına renk katmak amacıyla düzenlenen Sinema Günleri, yeni bir etkinlikle devam ediyor. Burdurlular, 19 Temmuz Pazar günü Gençlik Parkı’nda hem sinema keyfi yaşayacak hem de 2026 FIFA Dünya Kupası finalinin heyecanına ortak olacak.

İlk Olarak Ters Yüz 2 Gösterilecek

Etkinlik programı saat 20.00’de başlayacak. Çocukların ve ailelerin ilgiyle izlediği animasyon filmi Ters Yüz 2, Gençlik Parkı’nda kurulan dev ekranda ücretsiz olarak gösterilecek.

Belediyenin daha önce de farklı filmleri vatandaşlarla buluşturduğu ücretsiz Sinema Günleri kapsamında gerçekleştirilecek gösterime tüm Burdurlular davet edildi.

Final Maçı Dev Ekrana Yansıtılacak

Film gösteriminin ardından saat 22.00’de, 2026 FIFA Dünya Kupası finalinde karşı karşıya gelecek Arjantin ile İspanya’nın mücadelesi dev ekrandan canlı olarak takip edilecek. Final karşılaşmasının 19 Temmuz’da oynanacağı FIFA tarafından da açıklandı.

Burdur Belediyesi, aileleri ve sevdikleriyle keyifli bir yaz akşamı geçirmek isteyen tüm vatandaşları ücretsiz etkinliğe davet etti.

Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay, Burdur’da Yaş Pancar Posası Fiyatı Güncellendiğini Duyurdu
Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay, Burdur’da Yaş Pancar Posası Fiyatı Güncellendiğini Duyurdu
İçeriği Görüntüle

‎şunu diyen bir yazı '‎T.C. BURDUR BELEDİYESİ SINEMA Tüneri 2026 FIFA DÜNYA KUPASI FINAL MAÇI ATA 19 FILM ADI: TERS YÜZ2 TERSYÜZ2 2 سام 19 TEMMUZ PAZAR SAAT 20.00 ARJANTİN VS YER: GENÇLİK PARKI 19 TEMMUZ PAZAR İSPANYA T... SAAT SAAT22.00 22.00 GENÇLİK PARKI EDIYE Tüm Ali halkumız ERCENGİZ davetlidir T.C. Burdur Belediye Başkanı‎'‎ görseli olabilir