Burdur Valiliği himayelerinde düzenlenecek İnsuyu Kültür ve Sanat Festivali’nin programında olumsuz hava koşulları nedeniyle değişikliğe gidildi.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, 6-7 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalde, 7 Eylül Pazar günü yapılması planlanan Safiye Soyman konseri ve tüm etkinlikler, 6 Eylül Cumartesi gününe alındı.
Ücretsiz Ulaşım Hizmeti
Festival günü vatandaşların etkinliklere kolay ulaşabilmesi için ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Burkent Yeni Devlet Hastanesi önü, TOKİ ve Cumhuriyet Meydanı güzergâhlarından ring seferi şeklinde hizmet verilecek. Seferlerin saat 14.00 itibarıyla başlayacağı bildirildi.
Festival Heyecanı Sürüyor
Program değişikliğine rağmen Burdur’da festival heyecanı devam ediyor. Vatandaşların etkinliklere yoğun ilgi göstermesi beklenirken, Safiye Soyman’ın sahne alacağı konserin yanı sıra farklı kültür ve sanat aktiviteleri de katılımcılarla buluşacak.