Burdur’un Karamanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazası ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Direksiyon başında kalp krizi geçirdiği öğrenilen sürücü, iki araca çarptıktan sonra PTT şubesine çarparak durabildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Karamanlı ilçesinde meydana geldi. Burdur–Çavdır Karayolu yapımını üstlenen Özsal Şirketi’ne ait araçla seyir halinde olan Nuri Pastav’ın direksiyon başında kalp krizi geçirdiği öğrenildi. Kontrolden çıkan araç, önce Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’nun makam aracına, ardından park halindeki başka bir otomobile çarptı.

Savrulan araç daha sonra Karamanlı PTT Şubesi’ne çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Burdur'da Gece Yarısı Korkutan Yangın Merayı Alevler Sardı
Burdur'da Gece Yarısı Korkutan Yangın Merayı Alevler Sardı
İçeriği Görüntüle

Kısa sürede bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü Nuri Pastav’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.