Burdur’un Karamanlı ilçesinden yürekleri burkan bir acı haber geldi. Henüz 10 yaşındayken beyin kanaması geçiren 5. sınıf öğrencisi İbrahim Abaslı, yaklaşık 5 aydır tedavi gördüğü hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Hasan Abaslı ve Filiz Abaslı çiftinin oğlu olan küçük İbrahim’in vefatı, başta ailesi ve yakınları olmak üzere Karamanlı ilçesinde büyük üzüntüye neden oldu.

5 AYDIR YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORDU

Yaklaşık 5 ay önce beyin kanaması geçiren 10 yaşındaki İbrahim Abaslı, hastanede tedavi altına alınmıştı.

Aylar boyunca hayata tutunmaya çalışan küçük İbrahim'den acı haber geldi. Doktorların tüm çabalarına rağmen yaşam mücadelesini kaybeden İbrahim'in vefatı, sevenlerini yasa boğdu.

KÜÇÜK İBRAHİM BUGÜN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Henüz hayatının baharında yaşama veda eden İbrahim Abaslı'nın cenazesi, bugün (12 Ekim 2026 Pazartesi) öğle namazının ardından Burdur'un Karamanlı ilçesi Barbaros Mahallesi'ndeki evlerinden kaldırılacak.

Burdur’da Jandarmadan 136 Üniversite Öğrencisine Önemli Eğitim! Telefonlarına O Uygulama Yüklendi
Burdur’da Jandarmadan 136 Üniversite Öğrencisine Önemli Eğitim! Telefonlarına O Uygulama Yüklendi
İçeriği Görüntüle

10 yaşında hayata gözlerini yuman İbrahim'in vefatı, ailesi ve yakınlarında derin bir acı bıraktı.

Bomba15 olarak merhuma Allah’tan rahmet, başta acılı ve kederli ailesi olmak üzere tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır dileriz.