Burdur Kent Konseyi Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu Anfi Bölümü’nde gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Orhan Akın, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Saat 14.00’te başlayan toplantıda ilk olarak bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Genel kurulun devamında Divan Başkanı ile Divan Katip Üyelerinin seçimi yapıldı.

Burdur'da Korkutan Yangın: Kuru Otlar Tutuştu, Alevler Bahçeyi Sardı!
Burdur'da Korkutan Yangın: Kuru Otlar Tutuştu, Alevler Bahçeyi Sardı!
İçeriği Görüntüle

Faaliyet Raporu Kabul Edildi

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından katılımcılara yönelik konuşmalar gerçekleştirildi. Daha sonra Burdur Kent Konseyi Genel Sekreteri tarafından konseyin faaliyet raporu okundu.

Genel kurul üyelerinin değerlendirmesine sunulan faaliyet raporu, oy birliğiyle kabul edildi.

Orhan Akın Güven Tazeledi

Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından başkanlık seçimine geçildi. Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Orhan Akın için açık oylama yapıldı.

El kaldırma usulüyle gerçekleştirilen oylama sonucunda Orhan Akın, katılımcıların oylarıyla yeniden Burdur Kent Konseyi Başkanı seçildi.