Burdur İtfaiye Müdürlüğü, yalnızca yerelde değil, ulusal düzeyde de itfaiyecilik alanında söz sahibi olmaya devam ediyor.

Ankara AFAD Başkanlığı’nda, ilgili bakanlık temsilcileri, üniversitelerden uzman kadrolar ve çeşitli kurum temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda, itfaiye teşkilatlarının değerlendirilmesi ve hizmetlerin güçlendirilmesi masaya yatırıldı. Toplantıda, itfaiyeciliğin standartlarının belirlenmesi, teşkilat yapısının gözden geçirilmesi ve Türkiye’ye en uygun itfaiyecilik modelinin hayata geçirilmesi için atılması gereken adımlar görüşüldü.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile AFAD Başkanlığı yetkililerinin yanı sıra 3 ilin itfaiye daire başkanı, 3 itfaiye il müdürü ve 4 ilçe müdürünün yer aldığı toplantıda Burdur İtfaiye Müdürlüğü, ülke genelinde yönlendirme yapabilen konumunu bir kez daha ortaya koydu.

Burdurlu öğretmen Fethiye'de boğularak can verdi
Burdurlu öğretmen Fethiye'de boğularak can verdi
İçeriği Görüntüle

Burdur İtfaiye Müdürü Mehmet Ali Ballak, ulusal ölçekte en uygun itfaiyecilik modelinin uygulanması için çalışmalarını sürdüreceğini açıkladı.

2D1C1530 Eb45 4Df1 Ae57 Bdc6A2Bb04D9