Kendini mit görevlisi olarak tanıttı. Tam parayı alacakken yakalandı
Kendini mit görevlisi olarak tanıttı. Tam parayı alacakken yakalandı
İçeriği Görüntüle

GEZİYE ÇIKAN AİLENİN KORKU DOLU ANLARI

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Molla Yusuf Mahallesi'nde önceki akşam saatlerinde yaşanan olayda, yabancı uyruklu Muhammed El Kassum, eşi ve 3 yaşındaki oğlu Omar ile motosikletle gezintiye çıktı. Yol kenarındaki boş arazide bulunan ve tahta çitlerle çevrili bir ağıl içerisindeki atı gören aile, küçük Omar’ın hayvan sevgisini bildikleri için atı yakından göstermek istedi.


ATA YEŞİLLİK VERMEK İSTERKEN KABUSU YAŞADILAR

Baba Kassum, ilk olarak kendisi ata yeşillik verdi. Ardından oğlunun eline de bir parça vererek onun da aynı şekilde ata vermesini sağladı. O anları anne cep telefonuyla kayda aldı. Ancak beklenmeyen bir anda at, küçük Omar’ı sağ koltuk altından ısırarak babasının kucağından fırlattı. Yaklaşık 3 metre havaya savrulan çocuk yere düştü.


SAĞLIK DURUMU İYİ, AMA ARTIK HAYVANLARDAN KORKUYOR

Anne panik içinde çığlık atarken, baba hemen çocuğu olay yerinden alıp 112'yi aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük çocuğu hastaneye kaldırdı. Vücudunda ısırık ve ezikler olan Omar, tedavisinin ardından taburcu edildi. Olayın ardından konuşan baba, “Önceden hayvanları çok seviyordu, şimdi ise çok korkuyor” dedi.


AT SAHİBİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olay sonrası atın sahibi hakkında herhangi bir şikâyette bulunmayan Muhammed El Kassum’un yaşadıkları cep telefonu kamerasına da yansıdı. Öte yandan olayın yaşandığı noktada “Ata yaklaşmak tehlikeli ve yasaktır. Isırır” yazılı bir uyarı tabelesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA