AK Parti Burdur İl Heyetinden Yeni Seçilen Başkanlara Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Selim Özbey ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Burdur'da seçim süreçlerini tamamlayarak göreve başlayan meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının yeni yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO), Burdur Ticaret Borsası ve Burdur Barosu'nu ziyaret eden AK Parti heyeti, yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Ziyaretlerde Burdur'un ekonomik kalkınması, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi, ticaretin güçlendirilmesi ve kurumlar arası iş birliğinin önemi ön plana çıktı.

BUTSO'DA ÖMER SEMERCİ VE MEHMET ANIK'A TEBRİK

AK Parti heyetinin ilk durağı Burdur Ticaret ve Sanayi Odası oldu.

BUTSO Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Ömer Semerci, Meclis Başkanlığına seçilen Mehmet Anık ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen İl Başkanı Mustafa Özboyacı, yeni yönetime başarı dileklerini iletti.

Burdur'un ekonomik gelişiminde ticaret ve sanayi kuruluşlarının önemli bir rol üstlendiğini belirten Özboyacı, ortak akıl ve iş birliği vurgusu yaptı.

Özboyacı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Şehrimizin ekonomisine, ticaretine ve sanayisine katkı sunacak her adımda ortak akıl ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Sayın başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, yeni görev dönemlerinde başarılar diliyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin."

TİCARET BORSASI'NDA MEHMET VAROL VE AHMET ÖZCAN İLE BULUŞTULAR

AK Parti Burdur İl Heyeti'nin ikinci durağı Burdur Ticaret Borsası oldu.

Burdur’da Öğrenci Yurdunda Acı Olay! Genç Yaştaki Kişi Hareketsiz Halde Bulundu, Hayatını Kaybettiği Belirlendi
Burdur’da Öğrenci Yurdunda Acı Olay! Genç Yaştaki Kişi Hareketsiz Halde Bulundu, Hayatını Kaybettiği Belirlendi
İçeriği Görüntüle

Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Mehmet Varol, Meclis Başkanlığına seçilen Ahmet Özcan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden heyet, yeni dönemin Burdur'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Görüşmede Burdur'un tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyeli ile ticari faaliyetlerin geliştirilmesine yönelik iş birliğinin önemi ele alındı.

İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Burdur'un üretim gücünün artırılması ve ekonomik kalkınmasının desteklenmesi konusunda ortak çalışma anlayışını sürdüreceklerini belirtti.

Özboyacı, "Şehrimizin tarımına, hayvancılığına ve ticaretine değer katacak her çalışmada ortak akıl anlayışıyla destek olmaya devam edeceğiz. Nazik ev sahiplikleri için teşekkür ediyor, yeni görev dönemlerinde başarılar diliyorum" dedi.

BURDUR BAROSU'NUN YENİ BAŞKANI ZEKİ ERTUĞ AKIN'A ZİYARET

AK Parti heyeti, ziyaret programı kapsamında son olarak Burdur Barosu'na gitti.

Burdur Baro Başkanlığına seçilen Avukat Zeki Ertuğ Akın ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen İl Başkanı Mustafa Özboyacı ve beraberindeki heyet, yeni yönetimi tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Özboyacı, Baro Başkanı Akın ve yönetimine nazik ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederken yeni görev döneminin Burdur ve hukuk camiası için hayırlı olmasını temenni etti.

ÖZBOYACI'DAN ORTAK AKIL VE İŞ BİRLİĞİ VURGUSU

Burdur'da seçimlerini tamamlayarak yeni yönetimlerini belirleyen üç önemli kuruma gerçekleştirilen ziyaretlerde, AK Parti İl Başkanı Mustafa Özboyacı'nın ortak akıl ve iş birliği mesajları dikkat çekti.

Kent ekonomisinden tarım ve hayvancılığa, ticaretten hukuk camiasına kadar farklı alanlarda görev üstlenen yeni başkanlara başarılar dileyen Özboyacı, Burdur'un gelişimine katkı sağlayacak çalışmalarda iş birliği içerisinde hareket etmeye devam edeceklerini ifade etti.

AK Parti Burdur İl Heyeti'nin ziyaretleri, yeni seçilen başkanlar ve yönetim kurulu üyeleriyle yapılan görüşmelerin ardından sona erdi.