Afyonkarahisar’da meydana gelen motosiklet kazası, genç bir sürücünün yaşamını yitirmesiyle sonuçlandı.

Kaza, Afyonkarahisar-Şuhut karayolu üzerinde bulunan Halımoru Köyü mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, motosikletiyle seyir halinde olan 22 yaşındaki Sefa Nane, henüz belirlenemeyen bir nedenle kaza yaptı. Ağır yaralanan genç sürücü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazanın ardından olayla ilgili inceleme başlatılırken, kesin nedenin yapılacak araştırmalar sonucunda netlik kazanacağı bildirildi.

Hayatını kaybeden Sefa Nane’nin cenazesi, memleketi Büyük Kalecik Kasabası’nda düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. Cenazeye ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Afyonkarahisar’da Korkunç Kaza: Çarpışan Otomobil İkiye Bölündü, 1 Yaralı
Afyonkarahisar’da Korkunç Kaza: Çarpışan Otomobil İkiye Bölündü, 1 Yaralı
İçeriği Görüntüle

Genç yaşta hayatını kaybeden Sefa Nane’nin vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.