Burdur’un Tefenni ilçesinde, vatandaşların “ölüm kavşağı” olarak adlandırdığı noktada bir trafik kazası daha meydana geldi. Kazada araçlarda maddi hasar oluşurken, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz kavşakla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Olayın ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Başkan Alagöz, yıllardır bölgeyle ilgili çözüm önerilerinin Karayolları yetkilileri tarafından dikkate alınmadığını belirtti. Kavşağın yapısal sorunlarına defalarca dikkat çektiklerini ifade eden Alagöz, alt ve üst geçit yapılması yönündeki taleplerinin de reddedildiğini söyledi.

Başkan Ümit Alagöz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Gölhisar’da “Sabah Namazı Buluşması” Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Gölhisar’da “Sabah Namazı Buluşması” Yoğun Katılımla Gerçekleşti
İçeriği Görüntüle

“Öneriyi hep biz sunduk. Allah aşkına Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden ‘sürücüler daha dikkatli olmalı’ haricinde bir tek öneri bekliyoruz. Yıllardır bize söylenen tek şey, sürücüler yavaş ve ışıklara uyarak araç kullansa kaza olmaz. Ben de diyorum ki; öğrenci olmazsa okullarımızda sorun kalmaz, çöp atılmazsa belediyeler çöple uğraşmaz, suç olmazsa adliyelere ihtiyaç olmaz. Bunları çoğaltabiliriz.”