Sağlık-Sen Burdur Şube Başkan Adayı Murat Mutlu, Ankara’da gerçekleştirdiği temaslarla sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerini gündeme taşıdı. Bir dizi ziyaret gerçekleştiren Mutlu, Burdur’un temsilcileriyle bir araya gelerek sağlık çalışanlarının beklentilerini ve yeni dönem hedeflerini paylaştı.
Ankara programı kapsamında Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz, Adem Korkmaz ve İzzet Akbulut'u ziyaret eden Murat Mutlu, ayrıca önceki dönem Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ile de görüşmeler gerçekleştirdi.
Samimi ve yapıcı bir ortamda geçen görüşmelerde sağlık çalışanlarının özlük hakları, çalışma koşulları ve Burdur genelinde hayata geçirilmesi planlanan sendikal çalışmalar ele alındı. Mutlu, göreve gelmeleri halinde sağlık çalışanlarının sesi olmak ve taleplerini daha güçlü şekilde Ankara’ya taşımak için çalışacaklarını ifade etti.
Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Murat Mutlu,
"Sağlık-Sen Burdur Şubesi olarak seçildiğimiz takdirde yeni dönemde Ankara’da da güçlü bir temsil mekanizması kurmayı hedefliyoruz. Kurduğumuz bu güçlü diyalog köprüsü, göreve geldiğimizde sağlık çalışanlarımızın en büyük avantajı olacaktır. Bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri için tüm vekillerimize teşekkür ediyorum"
dedi.
"Burdur’da sıkılmadık el, Ankara’da çalınmadık kapı bırakmayacağız"
ifadelerini kullanan Mutlu’nun Ankara temasları, sağlık camiasında ve teşkilat içerisinde olumlu karşılandı. Yeni dönem için hazırlıklarını sürdüren Mutlu, sağlık çalışanlarının haklarını savunmak ve çözüm odaklı çalışmalar yürütmek için yoğun mesai harcadıklarını belirtti.









