Komşu il Isparta’da yürekleri yakan kaza meydana geldi.

Gelendost ilçesine bağlı Bağıllı Köyü yakınlarında, Isparta-Konya D330 Karayolu üzerinde seyir halindeki yolcu midibüsü, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki bahçeye devrildi.

Bugün saat 18.50 sıralarında meydana gelen kazada, araçta bulunan 30 yolcudan 4’ü olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada 5’i ağır olmak üzere 26 kişi de yaralandı.

K A Z A A A A-1

İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından Gelendost, Yalvaç ve Eğirdir’deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Burdur’da Halk Otobüslerinde “Kontak Kapatma” Gündemi: Mustafa Gün Esnafla Buluştu
Burdur’da Halk Otobüslerinde “Kontak Kapatma” Gündemi: Mustafa Gün Esnafla Buluştu
İçeriği Görüntüle

Ekiplerin bölgede yürüttüğü çalışmaların ardından kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Isparta Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kazada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara ise acil şifalar dilendi.

Kaazaa