Gölhisar’da çocukların uzun süredir beklediği yarı olimpik yüzme havuzu hizmet vermeye başladı. Çevre peyzajı, modern yapısı ve yarı olimpik ölçüsüyle dikkat çeken tesis, yaz aylarında çocukların hem spor yapacağı hem de yüzme öğreneceği önemli bir merkez olacak.
Yaz Boyunca Eğitim Verilecek
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, yüzme eğitimlerinin başladığını belirterek çocukların mutluluğunun görülmeye değer olduğunu ifade etti. Yaz ayları boyunca devam edecek eğitimlerle tüm çocukların bu hizmetten faydalanarak yüzme öğrenmesi hedefleniyor.
Başkan Sertbaş, yarı olimpik yüzme havuzuna ilginin büyük olduğunu vurgulayarak, “Yüzme bilmeyen kalmasın” mesajı verdi.
“Çocuklarımızın Mutluluğu Görülmeye Değer”
Gölhisar’a kazandırılan yüzme havuzunun özellikle çocuklar için büyük bir heyecan oluşturduğunu belirten Başkan Sertbaş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Çocuklarımızın mutluluğu görülmeye değer. Yüzme eğitimleri başladı. Yaz aylarında verilecek eğitimlerimiz ile tüm çocuklarımız bu hizmetten faydalanarak yüzme öğrenecektir. Yarı olimpik yüzme havuzumuza ilgi büyük. Yüzme bilmeyen kalmasın.”
Gölhisar’a Modern Spor Tesisi
Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarıyla birlikte hizmete açılan yarı olimpik yüzme havuzu, ilçede çocuklar ve gençler için önemli bir sosyal ve sportif alan oluşturdu. Başkan Sertbaş, Gölhisar halkının en güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek, “Şehr-i Gölhisar ve siz değerli hemşehrilerimiz hizmetlerin en iyisine, en güzeline layıksınız” dedi.
Gölhisar’da hizmete açılan yüzme havuzu ile birlikte çocuklar yaz tatilinde hem eğlenecek hem de yüzme öğrenerek sağlıklı bir aktiviteyle buluşacak.





