MURAT BULUT DELEGELERİN TAMAMININ DESTEĞİNİ ALDI

Burdur’da Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Şube Başkanı Murat Bulut, oy kullanan delegelerin tamamının desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Genel kurulda sendikanın yeni yönetimi de belirlenirken Bulut, önümüzdeki dönem için önemli hedefler açıkladı.

EĞİTİM-BİR-SEN'DE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Eğitim-Bir-Sen Burdur 1 No’lu Şubesi’nin 5. Olağan Genel Kurulu, 24 Ekim Cumartesi günü Burdur Öğretmenevi İstasyon Caddesi Şubesi’nde yapıldı.

161 delegesi ve 1.502 üyesi bulunan sendikanın genel kurulunda divan başkanlığını Eğitim-Bir-Sen Isparta 1 No’lu Şube Başkanı Hayrettin Tuncay üstlendi.

Seçimler, ilçe seçim kurulu görevlilerinin gözetiminde gerçekleştirildi. Tek aday olarak seçime katılan Murat Bulut, kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi.

BULUT'TAN DİKKAT ÇEKEN HEDEF: 1.700 ÜYE!

Genel kurulda konuşan Murat Bulut, sendikanın Burdur’da 2016 yılından bu yana yetkili sendika konumunu sürdürdüğünü belirterek üye sayısındaki artışa dikkat çekti.

Mayıs 2026'da 1.432 olan üye sayısının 1.502'ye yükseldiğini ifade eden Bulut, Mayıs 2027'ye kadar 1.700 üyeye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi.

Sendikal mücadelenin yalnızca özlük haklarıyla sınırlı olmadığını vurgulayan Bulut, yeni dönemde de eğitim çalışanlarının sorunlarına çözüm üretmeye ve üyelerle güçlü iletişim kurmaya devam edeceklerini belirtti.

KONGREYE SİYASET VE EĞİTİM DÜNYASINDAN KATILIM

Genel kurulun ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Murat Bulut, kongreye katılan isimlere teşekkür etti.

Bulut, AK Parti Burdur İl Başkanı Mustafa Özboyacı, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Necmettin Dinç, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Memur-Sen'e bağlı sendikaların başkanları ve ilçe temsilcilerinin katılımlarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görevlerini devreden Halil Topuz, Ömer Şahin ve Tuncay Sakar'a hizmetleri dolayısıyla teşekkür eden Bulut, yeni yönetimde görev alan Ayşe Sevinç, Erkan Gürgen ve Yücel Dereli'ye de başarılar diledi.

İŞTE EĞİTİM-BİR-SEN BURDUR'UN YENİ YÖNETİMİ

Şube Yönetim Kurulu (Asil)

  • Murat Bulut: Şube Başkanı

  • Ayşe Sevinç: Sekreter

  • Fikri Uysal: Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı

  • İbrahim Köse: Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı

  • Erkan Gürgen: Basın ve İletişimden Sorumlu Başkan Yardımcısı

  • Erdem Çalıkışu: Hukuk ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı

  • Yücel Dereli: Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetici

Şube Yönetim Kurulu (Yedek)

Hatice Yüksel, Kadir Bayındır, Ömer Şahin, Hanife Yılmaz, Leyla Taşdemir, İlyas Çelik ve Mahmut Yavaş.

DENETLEME VE DİSİPLİN KURULLARI DA BELİRLENDİ

Denetleme Kurulu (Asil): Burcu Ay, İsmet Özçelik, Halil Topuz, Önder Kocabıyık ve Mustafa Arık.

Denetleme Kurulu (Yedek): Özer Unat, Ünzile Özbek, Kutbettin Ağın, Fazilet Kartal ve Abdurrahman Dinç.

Disiplin Kurulu (Asil): Tuncay Sakar, Ömer Akpınar, Selçuk Ak, İmran Elay ve Pınar Kalın.

Disiplin Kurulu (Yedek): Ahmet Akıncı, Ali Dönmez, Sabire Sipahi, Mustafa Koçak ve Resül Fil.

Burdur Şeker Fabrikası’nda Neler Oluyor? 18 Gündür Pancar İşlenmediği İddiası! Akbulut’tan Sert Çıkış
Burdur Şeker Fabrikası’nda Neler Oluyor? 18 Gündür Pancar İşlenmediği İddiası! Akbulut’tan Sert Çıkış
İçeriği Görüntüle

MURAT BULUT'TAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Yeniden başkan seçilmesinin ardından teşkilat mensuplarına teşekkür eden Murat Bulut, yeni dönemde birlik ve dayanışma içerisinde çalışacaklarını vurguladı.

Bulut, açıklamasını, “Rabbim yeni dönemde bizleri mahcup etmesin, birliğimiz dirliğimiz ve kardeşliğimiz daim olsun” sözleriyle tamamladı.

televizyon, kürsü ve yazı görseli olabilir