Burdur’un Bucak ilçesinde aralarında daha önceden husumet bulunduğu öğrenilen iki komşu arasında çıkan kavga büyüdü. Tarafların yakınlarının da dahil olduğu olayda toplam 7 kişi yaralandı.

Olay, Bucak ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önceden aralarında anlaşmazlık bulunduğu belirtilen komşular arasında, araçla geçiş sırasında yapılan “yavaş geçin” uyarısı üzerine tartışma başladı.

TARTIŞMAYA YAKINLARI DA DAHİL OLDU

Sözlü tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine taraflar arasında kavga çıktı. Komşuların yakınlarının da olaya dahil olmasıyla kavganın büyüdüğü, yaşanan arbedede 7 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, ardından tedavileri için sağlık kuruluşlarına sevk edildiler.

Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav Görevinden Ayrıldı
Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav Görevinden Ayrıldı
İçeriği Görüntüle

OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI

Güvenlik güçleri bölgede gerekli önlemleri alırken, kavganın çıkış nedeni ve olayın tüm ayrıntılarının belirlenmesi amacıyla inceleme başlatıldı.

Kaynak: NNC Haber