Burdur Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Mahalleler ve Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda heyecan başladı. Kura çekimlerinin tamamlanmasının ardından 38 takımın mücadele edeceği turnuva, 6 Temmuz 2026 Pazartesi günü Burdur Kışla Stadı’nda oynanan karşılaşmalarla start aldı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz öncülüğünde düzenlenen ve Yeşilova Marble Group sponsorluğunda gerçekleştirilen organizasyon, mahalleler ve köyler arasında sportif rekabetin yanı sıra birlik, beraberlik ve dostluk duygularını güçlendirmeyi hedefliyor.
İlk Maçlar Kışla Stadı’nda Oynanıyor
Turnuvanın ilk üç gününde oynanacak karşılaşmaların programı belli oldu. Burdur Kışla Stadı’nda gerçekleştirilecek müsabakalarda takımlar, sahaya galibiyet için çıkacak.
1. Gün – 6 Temmuz 2026 Pazartesi
20.00
İğdeli SK – Çerçin Spor
Emekspor – Şirinevler Spor
21.00
Akın Mah. – Yarıköy Spor
Konak Spor – Atatürk Mah.
22.00
Burkent FK – Değirmenler
Cimbilli Spor – Şirinevler FK
2. Gün – 7 Temmuz 2026 Salı
20.00
Emek Saray – Yassıgüme
Manastır City – Necatibey
21.00
Şirinevler Boyacıoğlu – Şirinevler Gücü
Yeni Mahalle – Sakarya Mah.
22.00
Bozkurt Mah. – Düğer
Emek Birlik – Kışla
3. Gün – 9 Temmuz 2026 Perşembe
20.00
Akdere Gücü – Marmara
Şirinevler JG – Kozağaç Bağlar
21.00
Armağan İlci – Askeriye Spor
İnar Spor – Çardak FK
22.00
Emek Gücü – Askeriye Gücü
Özgür FK – Kışla City
23.00
Hızırilyas Vagon – Hızırilyas
Centilmence Mücadele Vurgusu
Burdur’da sporseverlerin ilgiyle takip etmesi beklenen turnuvada, mahalle ve köy takımları hem kupa için mücadele edecek hem de centilmenlik ruhunu sahaya yansıtacak. Organizasyon kapsamında tüm takımlara başarılar dilendi.




