Burdur'da bir ekmek evinde çıkan yangın paniğe neden oldu. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahale ettiği yangında can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Fevzi Çakar yazdı; Vicdan da Emanettir
Fevzi Çakar yazdı; Vicdan da Emanettir
İçeriği Görüntüle

Yangın Hızırlilyas Mahallesi'nde Çıktı

Olay, Burdur merkez Hızırlilyas Mahallesi Ortayol Caddesi üzerinde bulunan ve Cemali Sezer'e ait ekmek evinde meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Burdur Belediyesi İtfaiye ekipleri sevk edildi.

Alevler Kontrol Altına Alındı

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yangına hızlı şekilde müdahale ederek alevlerin çevredeki yapılara sıçramasını önledi. Ekiplerin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Ekmek Evinde Maddi Hasar Oluştu

Yangında herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, ekmek evinde maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.