Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde uzun süredir atıl durumda bulunan bir inşaatta erkek cesedi bulundu. Belediye ekiplerinin ilaçlama çalışması sırasında fark edilen olay mahallede büyük tedirginlik yarattı.
Olay, Meydankavağı Mahallesi’nde bulunan ve yıllardır tamamlanmayan bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede ilaçlama çalışması yapan belediye ekipleri binanın içerisinde hareketsiz halde bulunan bir kişiyi fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenilen kişinin yaklaşık 1 ay önce yaşamını yitirdiği değerlendiriliyor.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından erkek cesedi, kimlik tespiti ve kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Mahalle sakinleri ise yıllardır atıl halde bulunan binanın bölgede güvenlik sorunu oluşturduğunu belirterek yetkililerden çözüm istedi. Vatandaşlar, binada daha önce de benzer olayların yaşandığını ve madde bağımlılarının sık sık bölgeye geldiğini öne sürdü.
Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.




