BURDUR HABERLERİ

Burdur Milli Eğitim 360 Personel Alacak Başvurular ve Detaylar İçin Tıklayın

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, TYP kapsamında 3,5 ay süreli 360 kişilik temizlik ve bakım personeli alacak. Başvurular 26 Şubat’ta başlıyor.

Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 3,5 ay süreli 360 kişilik personel alımı gerçekleştirecek. Temizlik, çevre düzenlemesi ile bakım ve onarım hizmetlerinde görevlendirilecek personel için başvurular 26 Şubat 2026 tarihinde başlayacak.
Başvurular 2 Mart 2026 saat 23.59’a kadar devam edecek. Adaylar başvurularını e-Devlet, Alo 170, esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden ya da İŞKUR hizmet birimlerinden yapabilecek. Program 9 Mart 2026 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek. Alımlar liste yöntemiyle belirlenecek.

İlçe ve Köy Dağılımı

Toplam 360 kişilik kontenjanın dağılımı ise şu şekilde açıklandı:
Burdur Merkez ve bağlı köyler: 154 kişi
Bucak Merkez ve bağlı yerleşimler: 58 kişi
Gölhisar Merkez: 24 kişi
Çavdır Merkez ve köyleri: 14 kişi
Kemer Merkez: 7 kişi
Ağlasun Merkez ve köyleri: 8 kişi
Altınyayla Merkez ve köyleri: 7 kişi
Çeltikçi Merkez ve köyleri: 7 kişi
Karamanlı Merkez: 12 kişi
Tefenni Merkez: 13 kişi
Yeşilova Merkez ve köyleri: 14 kişi
Ayrıca Merkez’e bağlı Askeriye, Aziziye, Büğdüz, Çatağıl, Gökçebağ, Kayış, Kozluca, Çine, Düğer, Halıcılar, Hacılar, Yazıköy, Taşkapı, Kayaaltı; Bucak’a bağlı Boğazköy, Çamlık, Elsazı, Karacaören, Karapınar, Kızılkaya, Kuşbaba, Susuzköy, Taşyayla, Kocaaliler, Gündoğdu; Gölhisar’a bağlı Yeşildere ve Yusufça; Çavdır’a bağlı Bayır, Söğüt ve Kozağaç; Ağlasun’a bağlı Yeşilbaşköy ve Mamak; Altınyayla’ya bağlı Çatak Çörten ve Kızılyaka; Çeltikçi’ye bağlı Bağsaray; Yeşilova’ya bağlı Akçaköy ve Dereköy için de belirtilen sayılarda kontenjan ayrıldı.

Başvuru Şartları

Programa başvuru yapacak adayların;
Başvuru tarihinde işsiz olması,
Emekli ya da örgün öğrenci olmaması (açıköğretim hariç),
Aynı adreste ikamet eden kişilerden yalnızca birinin TYP’den yararlanması,
27 Eylül 2017’den itibaren toplam 9 ay TYP’den yararlanmamış olması,
Hane gelirinin asgari ücretin 1,5 katını (42.113,25 TL) aşmaması,
Sözleşme tarihinden geriye dönük son bir yıl içinde yüklenici kurumun bağlı veya yan kuruluşlarında çalışmamış olması
gerekiyor.