İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez'in açıklaması

Sayın Milletvekili uzun zamandır Bucak Devlet Hastanemiz ile ilgili birtakım şikayetler alıyoruz herhalde bu şikayetler sizin de kulağınıza geliyordur ancak siz tüm olumsuzluklara kulaklarınızı tıkayıp sadece Görev Süreniz bitmeden kendi Akrabalarınızı bir yerlere belli Mevki yada Makamlara getirmeye odaklandınız ki aldığımız Duyum ve Rivayetlere göre ilçemizde bulunan bizim de İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak geçtiğimiz günlerde yaptığımız basın açıklamasında bir an evvel hizmete geçirilmesi istediğimiz Ağız ve Diş Hastanemizin idari kadrosunda boş bulunan Kurucu Hastane Müdürlüğüne Yeğeninizin Eşi olan bir hanımefendiyi müdür yapacakmışsınız, doğruluk payı varmıdır?

Akrabanızı müdür olarak atayacağınız doğru ise bu hanımefendi kendisi hemşiredir haliyle Ağız ve Diş sağlığı ile ilgili yeterli bir tecrübeye sahip değildir. Şimdi müdür olmak için illa ki Ağız ve Dişten anlamak gerekmiyor diyebilirsiniz, ancak yönetim ve hastane kadrosunda çalışacak olan doktorlarımızı personelimizi ve işleyişi anlamak daha güzel bir yönetim sergilemek Bucak halkına hak ettiği hizmeti verebilmek için işten anlayan birisinin Müdür olması sizin de kamuoyunun da malumudur…

Sizden ricam şu anki iktidar Milletvekili olmanın avantajını Akrabalarınızı bir yere getirmek Makam Sahibi yapmak yerine ilçemizde her gün 2-3 vatandaşımız kalp krizi geçirip ambulanslar ile Denizli-Isparta-Antalya gibi farklı illere sevk ediliyor.Sizler de bilirsiniz ki kalp krizi vakalarında saniyelerin önemi vardır.

Kayırmacılık yapana kadar ilçemize Kalp Damar Cerrahı servisini kurarak hasta ve yakınlarını farklı illerde rezil olmaktan kurtarın mesela onlarla uğraşmak yerine şunu yapabilirsiniz çok güçlü bir Organize Sanayimiz var Küçük Sanayi dalında işletmelerimiz var zaman zaman buralarda iş kazaları, patlamalar sonucunda yanık vakaları olmakta, Bucaklı vatandaşlarımızın İzmir Ankara gibi illerde bulunan yanık ünitelerine 3.2.1. Yanık derecesine göre farklı illere sevk ediliyor. Mesela Yanık ünitesini kurmak için Enerjinizi kullanın.

Kısacası Sayın Vekil siyasi kariyerin bitmeden eğer doğru ise Duyumlar!!! Akrabanı Makam Sahibi yapmak yerine Eski Milletvekillerimizden Sayın İbrahim Özel gibi bir abimiz,vekilimiz ol iktidarı gücünü kullan yıllarca saygı ile halkın diline pelesenk ol ve hayır duaları ile anıl,Kayırmacı Vekil olarak anılma.

Dediğimiz gibi bu akrabanızın müdür olacağı doğrumudur? Yoksa söylentimidir?

Kamuoyuna ve Sayın vekile arz olunur.