DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'da Dikkat Çeken Seçim Kararı Açıklaması

Türkiye 27.04.2022 - 15:36, Güncelleme: 27.04.2022 - 15:44
 

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'da Dikkat Çeken Seçim Kararı Açıklaması

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: DEVA Partisi seçime kendi adıyla ve logosu ile girecek
CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti , Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nden oluşan 6'lı ittifak masası üzerine görüşmeler sürerken; DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından partisinin partisi ile ilgili yapılacak seçimlerle ilgili önemli bir kararı duyurdu.  Babacan, "Partimiz kendi adıyla kendi logosuyla seçime girme kararı almıştır. Bu kararımızın herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olmamasını arzu ederim. Altılı masada verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız, işbirliği alanlarımızı genişletme korusunda kararlıyız. Mutabık kaldığımız alanlarda, altılı masaya her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. O masada oturan bütün partilerle, işbirliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda güçlü bir iradeye sahibiz" dedi. Babacan ayıca, "Bizim baraj derdimiz yok. Bize gelebilecek farklı tekliflere, farklı işbirliği alanlarına açık olduğumuzu, her zaman diyalogtan yana olduğumuzu ifade ettik" şeklinde açıklama yaptı.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: DEVA Partisi seçime kendi adıyla ve logosu ile girecek

CHP, İYİ Parti, Demokrat Parti , Saadet Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nden oluşan 6'lı ittifak masası üzerine görüşmeler sürerken; DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından partisinin partisi ile ilgili yapılacak seçimlerle ilgili önemli bir kararı duyurdu. 

Babacan, "Partimiz kendi adıyla kendi logosuyla seçime girme kararı almıştır. Bu kararımızın herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebep olmamasını arzu ederim. Altılı masada verdiğimiz bütün sözlerin arkasındayız, işbirliği alanlarımızı genişletme korusunda kararlıyız. Mutabık kaldığımız alanlarda, altılı masaya her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. O masada oturan bütün partilerle, işbirliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda güçlü bir iradeye sahibiz" dedi.

Babacan ayıca, "Bizim baraj derdimiz yok. Bize gelebilecek farklı tekliflere, farklı işbirliği alanlarına açık olduğumuzu, her zaman diyalogtan yana olduğumuzu ifade ettik" şeklinde açıklama yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bomba15.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
haber antalya