sitesağ
GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | Haber Girişi: 28.09.2021 - 16:45, Güncelleme: 28.09.2021 - 16:45

Başkan Şencan'dan basın açıklaması

Büro Memur-Sen Burdur Şube Başkanı Ramazan Şencan, Büro Memur-Sen üyesinin yapmış olduğu paylaşım ile ilgili basın açıklamasında bulundu.Büro Memur-Sen Burdur Şube Başkanı Ramazan Şencan’ın açıklaması:Büro Memur-Sen Burdur Şubesi iş yeri temsilcisi olarak görevlendirdiğimiz bir üyemizin “Şahsi Facebook Hesabında” 27/09/2021 tarihinde yaptığı paylaşımla ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.Yapılan paylaşım, sendikal bir çalışma ve faaliyetle ilgili olmadığı gibi, sendikamızın görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır.Yukarıda belirtildiği üzere kişinin şahsi hesabından yapmış olduğu bu paylaşım, kişinin kendisini bağlamaktadır.Adı geçenin işyeri temsilciliği sendikamız tarafından sonlandırılmıştır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Başkan Şencan'dan basın açıklaması

Büro Memur-Sen Burdur Şube Başkanı Ramazan Şencan’ın açıklaması:

Adı geçenin işyeri temsilciliği sendikamız tarafından sonlandırılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bomba15.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.