BAŞKAN AKBULUT: TOKİ ZENGİNİ ZENGİN ETMEKTEN BAŞKA BİR PROJE DEĞİL!

Siyaset 15.09.2022 - 17:21, Güncelleme: 15.09.2022 - 17:21
 

BAŞKAN AKBULUT: TOKİ ZENGİNİ ZENGİN ETMEKTEN BAŞKA BİR PROJE DEĞİL!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni sosyal konut projesine ilişkin değerlendirmede bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni sosyal konut projesine ilişkin değerlendirmede bulundu. Dar gelirliler için inşa edilen TOKİ'nin istisnalar dışında geçimini zor sağlayan insanlara çıkmadığını belirten Başkan Bulut:"TOKİ yaptık diye övünüyorlar, asgari ücretlinin nasıl ödeyeceğini düşünmüyorlar."dedi. TOKİ başvuruları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ Sosyal Konut başvurusunun 14 Eylül itibarıyla e-Devlet üzerinden başlayacağını duyurdu. TOKİ'ye başvuranların sayısı ise milyonları geçti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan ve iktidatın Vatandaşı borçlandırmak üzerine kurulu bir sistemle vatandaşın hayalleri ile oynadıklarını belirten Başkan Akbulut;"AKP zamanında yapılan tokilerden hiç gelir düzeyi düşük kişilerin ev aldığını duymadık nerde hali vakti yerinde insan varsa TOKİ de mülk zengini.Onlarda ne yapıyor yine alt gelir gruplarına kiralıyorlar.Sistem hiç değişmiyor zengin daha çok zenginleşirken fakir yine fakir. Şimdi son açıklanan TOKİ taksitlerine bakınca Asgari Ücretli TOKİ'den ev alabilir mi? Belki ismi kuradan çıkar da AKP'li bakanın açıkladığı gibi borç alamaz, dişini sıkamaz, ekstra işte çalışamaz ise mecbur hali vakti yerinde birine hakkını devretmek zorunda kalır ve AKP ile hayaller yine suya düşer."şeklinde konuştu.    
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni sosyal konut projesine ilişkin değerlendirmede bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni sosyal konut projesine ilişkin değerlendirmede bulundu. Dar gelirliler için inşa edilen TOKİ'nin istisnalar dışında geçimini zor sağlayan insanlara çıkmadığını belirten Başkan Bulut:" TOKİ yaptık diye övünüyorlar, asgari ücretlinin nasıl ödeyeceğini düşünmüyorlar."dedi.
TOKİ başvuruları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ Sosyal Konut başvurusunun 14 Eylül itibarıyla e-Devlet üzerinden başlayacağını duyurdu. TOKİ'ye başvuranların sayısı ise milyonları geçti. Konuyla ilgili açıklamada bulunan ve iktidatın Vatandaşı borçlandırmak üzerine kurulu bir sistemle vatandaşın hayalleri ile oynadıklarını belirten Başkan Akbulut;"AKP zamanında yapılan tokilerden hiç gelir düzeyi düşük kişilerin ev aldığını duymadık nerde hali vakti yerinde insan varsa TOKİ de mülk zengini.Onlarda ne yapıyor yine alt gelir gruplarına kiralıyorlar.Sistem hiç değişmiyor zengin daha çok zenginleşirken fakir yine fakir. Şimdi son açıklanan TOKİ taksitlerine bakınca Asgari Ücretli TOKİ'den ev alabilir mi? Belki ismi kuradan çıkar da AKP'li bakanın açıkladığı gibi borç alamaz, dişini sıkamaz, ekstra işte çalışamaz ise mecbur hali vakti yerinde birine hakkını devretmek zorunda kalır ve AKP ile hayaller yine suya düşer."şeklinde konuştu.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (5 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bomba15.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Tuzsuz Deli Bekir
(15.09.2022 23:54 - #2407)
Yapanı eleştireceğinize proje ortaya koyun. İktidara talibiz diyorsunuz ortaya koyduğunuz bir tek projeniz yok.İzmir i 30 yildir yönetiyorsunuz rezil halde.Altyapı yok şehir lağım kokuyor.İktidara gelseniz ülkeyi getireceğiniz durum bu.Bir de hdp ye bakanlıkları verdiniz mi vay ülkemin haline.
DUZSUZ'a DUZSUZ DUZSUZ GONUŞMA LAY.. NE ZAMAN GETDİN DE İZMİR'E LAĞIM KOKUSU ALDIN ? 70 YILDIR İKTİDARLARI VERDİNİZ SAĞA VE MÜSLÜMANIM DİYENLERE NE OLDU ? AKARYAKIT ELEKTRİK DOĞALGAZ KAÇ PARA OLDU? BALLI MAAŞLAR İLE İLGİLİ DE Bİ ŞEY DESENE ?HELAL MI BEŞ ON YERDEN MAAŞ ALMAK?O KÖPRÜLERDEN GEÇİŞ PARALARINI DİLE GETİRSENE SENİN ÜLKENDE TÜRK LİRASI GEÇMİYOR DOLARLA ÖDENİYOR O GEÇİŞ PARALARI BU MU MİLLİLİK YERLİLİK KENDİ PARANI PUL ETMİŞSİN HALA ÖTÜYORSUN DUZSUZ DUZSUZ
Hadi ordan layn. SİZİN GİBI HEYKELDEN BAŞKA ESERİ OLMAYANLAR NE ANLAR KÖPRÜDEN NE ANLAR TOKİDEN NE ANLAR OTOYOLDAN.MİLLETINİMİZİN ORTAK DEĞERİ OLAN ATATÜRK Ü İSTİSMAR ETMEKTEN BAŞKA MEZİYETİNİZ YOK ,ÜLKEYİ ORTAĞINIZ HDP İLE BİRLİKTE LAĞIM KOKAN İZMİRE ÇEVİRMEYE TALİPSİNİZ.ANLADINIM MI LAYN.
Yürü be koç. En iyisini siz yapıyorsunuz.Devamlı muhalefette kal,herşeyi eleştir.Fox ve halk tv den ögretilen yalanları devamlı say.Nasıl olsa her yalana inanan hazır kitle var. Zoru görünce Soyer gibi payla§ bir Atatürk resmi.İcraat yok, hizmet yok.mis gibi yaşa.gam yok tasa,yok.Rakı güzel, şiş kebap güzel, izmir kordon kokuyor ama olsun o da güzel:)
Hadi ordan layn'a SEN BALLI MAAŞLARDAN ANLARSIN ÖCALAN'IN KARDEŞİNİ TV'LERE ÇIKARMAYI BİLİRSİNİZ SİZ o'NUN MEKTUBUNU OKUTMAYI İYİ BİLİRSİNİZ. SONRA DA ORTAĞINIZ HDP DERSİNİZ MADEM O PARTİ TERÖRİST KAPATIN HODRİ MEYDAN DEDİKLERİME İYİ CEVAP VER SEN YAZDIKLARIM YUKARDA BAK ONLARA YANIT VER
işte yanıt Terörün canına ot tıkayan iktidar varken hdpkk ya bakanlık verecek partinize mi oy verecek sanıyorsunuz halkı.Televizyona çıkartıldı dediğiniz şahıs terör örgütünün ölüm listesinde olan biri.Hdp yi kapatın diyorsun yargıya müdahale edip parti kapatma işini siz iyi bilirsiniz. tek parti ve darbe dönemlerinden tecrübelisiniz. Siz kazara iktidara gelirseniz genel başkanınız söz verdi demirtaşı çıkaracakmış belli ki seçilirse Cumhurbaşkanı yardımcısı yapacak.Sen bu duruma tepki koy koyabiliyorsan. Bizim sayemizde seçildiniz diyen hdpkk lı vekillere tepki göster önce. Muharrem İnce nin deyimiyle partide Atatürk çü bırakmadınız. 11 seçimde yenilen adamı hala genel başkan koltuğunda oturtuyorsunuz.Size ezberletilenleri tekrar etmekten başka işiniz yok.
PAPAĞAN SENSİN EZBERLETİLENİ TEKRARLAYIP DURAN SİZSİNİZ HDP-PKK SÖYLEMİNİ DİLİNİZE DOLADINIZ. HER YETKİ SİZDE KAPATIN İŞTE TERÖRİST DEDİĞİNİZ PARTİYİ. NE BEKLİYORSUNUZ? KENDİN DEMİŞSİN BAK TERÖR İSTESİNDE OLAN ŞAHIS DEMİŞSİN .KUZU KUZU GELMİŞ TV'LERE ÇIKMIŞ SİZ KONUŞTURARAK UĞURLAMIŞSINIZ .ADALET SİZİN LEHİNİZE KARAR VERDİ Mİ ADİL ALEYHİNİZE KARAR VERDİ Mİ ADİL DEĞİL . İSTANBUL SEÇİMLERİ İPTAL EDİLDİ ADİL OLDU İSTANBUL SEÇİMLERİNDE SEN 4 OY PUSULASI İLE GİRMİŞSİN KAPALI OY VERME ALANINA 4 OY KULANMIŞSIN SİZ BİRİNİ İPTAL EDİYORSUNUZ NEDEN?
İşte yanıt'a MHP'nin iç işlerine karışıp BAHÇELİ'yi kendi saflarınıza mecbur etmeyi siz daha iyi bilirsiniz.Neden MHP'nin kurultaylarını mahkeme kararlarıyla iptal veya geçersiz saydırdınız? MHP davalarına bakan mahkemeleri CHP mi değiştirtti ?Bu parti kapatma ve parti içi karıştırmayı siz daha iyi biliyorsunuz. MHP içindeki o videoları, Deniz BAYKAL'ın videolarını siz daha iyi bilirsiniz nasıl çekildiğini. Devetin her basamağında CHP YOK Olsa dediklerin tamam da ...
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bomba15.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
kısa
(16.09.2022 08:05 - #2410)
Ne muhalefetmiş be herşeye muhalif ..
Uydu muhalefet istiyorsunuz siz MHP gibi yanınızda yer alacak muhalefet istiyorsunuz siz değil mi? Demediğinizi bırakmadınız birbirinize şimdi can ciğer guzu sarması insanın azcık bi yüzü gızarır birbirlerine baktıkça
Cehape Bırak bunlarıda hangi bakanlıkları ayırdınız hdp ye ondan bahset biraz.
Vazgeç'e HDP'de iken TERÖRİST HDP'den size gelince MİLLİ ve YERİ VATANSEVER ÖYLE Mİ ?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bomba15.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
cahit
(16.09.2022 15:23 - #2418)
önce burduru düzgün yönetin. işiniz gücünüz konser yapmak çiçek dikmek. alt yapı yok şehirde.
Cahit'e İKİ DÖNEM SİZDE KALDI NEDEN ALT YAPI SORUNUNU HALLETMEDİNİZ
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bomba15.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Merkez köylü
(16.09.2022 17:28 - #2425)
Heykel ile TOKİ yapmak arasındaki farkı anlayamayan, key ödemesi diye para toplayıp ortaya birşey koymayanlara, HDP ile bir olup vatan için bir olanların arasındaki farkı anlamayanlara bu ülkenin nerden nereye geldiğini anlamasını beklemek bülent ersoy'dan çocuk beklemekle eş değerdedir. Tüsiad in 2022de kar ının 100de 700açıklamasını görmeyip pahalılığı hükümetten bilmek cahiliyetin dibidir.
O KÖYLÜ SEN DEĞİLSİN KÖYLÜ; Üç kuruş tarla destelemesi aldınız ekmediniz. beş kuruş destek aldınız yetiştirmediniz sığırları. Ülkeyi Tarım ve hayvancılığa hasret ettiniz .İstanbul seçimlerinde Öcalan'dan ümit bekleyip onun mektubunu okutarak , kardeşini TRT'ye çıkararak "İmamoğlu'na oy vermeyin " diyenlerle iş birliği yaparak oy hesabı yapanları ayıramıyorsan sen ATATÜRK'ün EFENDİ dediği KÖYLÜ sen değilsin
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bomba15.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Oy moy yok
(18.09.2022 18:32 - #2454)
Haklisin baskan ne zaman fakirin fukaranin yaninda oldu bu iktidar.ki simdi olacak.betona gomsunler parayi her zamanki gibi tuzu kuru olanlar akpdwn nemalananlar konusur burada.ulke batti batiyor beyler.sizin savundugunuz iktidar bugun var yarin yok.daha gelmissiniz cebinizi dusunerek hala burada kopruleri havalanlarini savunuyorsunuz..o kadar milliyetcisiniz fabrikalari sahilleri neden sattiniz?geliyor gelmekte olan
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bomba15.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.